Lansare produse gama H24

Conderinta de presa de la Bucuresti privind Lansarea gamei de produse Herbalife 24

Vineri, 14 noiembrie la Hotel Pullman din Bucuresti a avut loc conferinta de presa in cadrul căreia s-au dezvăluit 2 noutăţi importante pentru Herbalife: Lansarea H24, prima gamă de nutriţie completă pentru sportivi 24/24, de către însuşi creatorul ei Dr. John Heiss şi anunţarea unui nou parteneriat sportiv cu Echipajul de canotaj dublu vâsle feminin de categorie uşoară, format din Ionela Lehaci şi Andreea Asoltanei.

conferinta bucuresti

La conferinţă au participat peste 35 de jurnalişti iar rezultatele în presa au fost extraordinare: 5 transmisiuni TV, peste 20 de articole generate şi 5 interviuri cu Dr. Heiss ce vor apărea în reviste celebre precum Ce se întamplă doctore? şi Men’s Health.

Mult asteptata Lansare a gamei de produse Herbalife 24, Brasov, Romania

Insa adevaratul eveniment important a avut loc sambata, pe data de 15-11-2014, cand Herbalife a lansat, la Brasov, pe piata romaneasca noua gama de produse destinata sportivilor cu precadere pentru cei de performanta „Herbalife24„.

Sambata, 15-11-2014,  John Heiss, omul de știință din spatele gamei de produse H24, a susținut un training in care a vorbit despre gama de produse Herbalife24 și corelarea aportului de alimente cu stilul de viață și obiectivele: controlul greutății, îmbunătățirea aspectului corpului, fitness, performanță ridicată.

training Heiss

Tot sambata, Anca Bucur, Miss Fitness Universe 2011&2013 și Ciprian Bălănescu, Campion Național la Duatlon, Triatlon și Acuatlon, au vorbit despre produsele preferate din gama H24.

sportivi_canotoare

Elisabeta Lipă, Președinta Federației de Canotaj, împreună cu Liviu Irimia au anunțat sponsorizarea echipei de canotaj dublu vâsle feminin, de categorie ușoară, Ionela Lehaci și Andreea Asoltanei.
Fetele au prezentat rezultatele lor de consum și au transmis încrederea pe care o au în faptul ca produsele H24 le îmbunătățesc performanța sportivă. Momentul s-a încheiat cu exercițiul Ancăi Bucur, pregatit pentru concursul de săptămâna aceasta din Statele Unite.

Te invitam cu drag sa te informezi despre noua gama de produse: „Herbalife 24„.
Info Noua gama Herbalife 24

Va reamintim ca in Romania puteti achizitiona produsele din gama „Herbalife 24” doar de pe site-ul unui distribuitor autorizat (oferte de pret pentru shake f1 sport, prolong, hydrate, rebuild endurance sau rebuild strength gasiti urmand linkul de mai jos).
Cumpara de la Distribuitor Herbalife