Premiul Men’s Health 2014

Herbalife Romania a castigat premiul Men’s Health 2014

Roadele muncii depuse de echipa Herbalife in lansarea produselor din gama sport (Herbalife24), dar si a participarii active in promovarea spotului in general au inceput sa se vada si s-au materializat in premiile pe care compania le-a primit.
foto produseH24

Mai precis Herbalife Romania a câștigat premiul „Men’s Health Men of the Year 2014” pentru „Compania care s-a implicat cel mai mult în promovarea unei vieţi sănătoase prin sport in 2014”

Herbalife Romania castiga premiul  Mens Health
Marti, 9 decembrie, in cadrul galei „Men’s Health Men of the Year 2014”, Liviu Irimia, director de marketing şi vânzări Herbalife a primit un premiu special in cadrul categoriei „Business”, pentru implicarea totala de care a dat dovada in promovarea sănătăţii şi a sportului românesc, premiul fiind imanat de doamna Monica Iagăr, multipla campioană la atletism.

Cea de-a sasea editie a galei „Men’s Health Men of the Year 2014” a reunit ca in fiecare an multe personalitati publice care au sarbatorit cei mai de succes barbati din Romania, modelele de viață pentru cititorii revistei Men’s Health.

Herbalife incurajeaza practicarea sportului si sustine performanta atat prin implicare directa in organizarea unor evenimente sportive cat si prin noua gama de produse pe care a lansat-o in principal pentru sportivii de performanta.

Produsele Herbalife care sustin performanta:

Produsele Herbalife24 se vind in Romania numai prin intermediul distribuitorilor autorizati (pentru oferte de pret vezi linkul de mai jos)
Cumpara de la Distribuitor Herbalife