Nutritie interna

                                  Controlul Greutatii:                  Herbalife slabire

Produsele Herbalife precum Shake Herbalife Formula 1, Batoane Proteice, Fibre si Plante, sau Activator Celular asociate cu activitati fizice pun bazele unei vieti active si sanatoase.

Scăderea în greutate a unei persoane va depinde de metabolismul unic al acelei persoane, de obiceiurile de nutriţie şi dietă, de la greutatea iniţială şi de programul de exerciţii fizice.

Consumatorii care folosesc Formula 1 de două ori pe zi ca parte a unui stil de viaţă sănătos, se pot aştepta să piardă în greutate în jur de 1 kg pe săptămână.

Participanţii la un studiu cu o durată de 12 săptămâni, au folosit Formula 1 de două ori pe zi (o dată ca înlocuitor de masă şi o dată ca gustare)
în cadrul unei diete cu un număr scăzut de calorii şi cu un program de mişcare zilnică de 30 de minute.

Participanţii au urmat fie o dietă bogată în proteine fie o dietă cu un conţinut standard de proteine. Consumatorii din ambele grupuri au dat jos în jur de 4 kg.

Pentru informaţii privind afirmaţiile referitoare la scăderea în greutate din piaţa unde îţi desfăşori activitatea, te rugăm să consulţi Cartea de carieră sau MyHerbalife.com.

Înainte de începerea oricărui program de scădere în greutate, consultaţi medicul dumneavoastră.

Produsele Herbalife pot contribui la controlul greutăţii doar ca parte a unei diete cu valoare energetică redusă. Deşi anumite produse Herbalife pot fi potrivite pentru a înlocui o parte din dietă, acestea nu ar trebui să înlocuiască integral dieta şi ar trebui suplimentate de cel puţin o masă pe zi, echilibrată nutriţional.

Atinge-ţi obiectivele de greutate. Atunci când îţi atingi greutatea şi forma fizică dorite, este important să le şi menţii! Nutriţia sănătoasă trebuie să devină o rutină zilnică, iar produsele Herbalife pentru Controlul Greutăţii îţi oferă tot suportul de care ai nevoie.

Nutriţia de Bază si Formula 1

Indiferent de obiectivele tale de sănătate, este important să începi cu produse nutriţionale de bază care te pot ajuta să le atingi. Produsele Herbalife pentru nutriţia de bază sunt: Shake-ul Formula 1 şi Batonul Formula 1 Express, înlocuitori sănătoşi de masă cu aport caloric controlat, Formula 2 Complex de Multivitamine care te ajută să-ţi completezi necesarul zilnic de vitamine şi minerale, Fibre şi Plante Aromate care te ajută să atingi doza recomandată de 25g de fibre pe zi.

herbalife_formula1_vanilieFormula 1 Shake

O masă delicioasă și sănătoasă care îţi oferă un echilibru excelent de proteine de înaltă calitate din lapte și soia, micronutrienţi esenţiali, plante și ierburi aromate.
BENEFICII PRINCIPALE
Shake-ul înlocuitor de masă numărul 1 în lume*. Shake-urile F1 au ajutat oameni din întreaga lume să-și atingă idealul de greutate. Atinge-l și tu chiar azi!
Susţinut știinţific: studii clinice arată că folosirea zilnică a unui shake înlocuitor de masă ca parte dintr-o dietă cu puţine calorii, este eficientă în controlul greutăţii, alături de exerciţii fizice moderate.
Aport controlat de calorii: 220 kcal per porţie
Bogate în proteine din lapte și soia (18g per porţie), shake-urile Formula 1 reprezintă o alegere excelentă dacă încerci să îţi construiești masă musculară slabă cu exerciţii fizice.
Rapid de preparat, shake-ul F1 reprezintă o alternativă sănătoasă și convenabilă pentru un mic dejun, un prânz sau o cină cu un conţinut mare de calorii.
Proteina din soia: o proteină completă care furnizează toţi aminoacizii esenţiali.
Furnizează vitamine și minerale esenţiale.
Disponibil în mai multe arome delicioase și în varianta: F1 fără alergeni – fără lactoză, soia și gluten, când se prepară conform instrucţiunilor.Potrivit și pentru vegetarieni.
Este important să urmezi o dietă echilibrată nutriţional atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus sau să îţi ţii greutatea sub control. O masă sănătoasă, cum este Formula 1, te ajută să-ţi gestionezi aportul de calorii, furnizându-ţi în același timp vitaminele și mineralele de care ai nevoie, carbohidraţi și proteine.
UTILIZARE
Bucură-te de shake-ul Formula 1 în fiecare zi ca masă sănătoasă.
Amestecă două linguri de pudră (26 grame) cu 250 ml de lapte semidegresat (cu conţinut scăzut de grăsimi).
Pentru controlul greutăţii: înlocuiţi două mese pe zi cu acest shake delicios și consumaţi o masă echilibrată în nutrienţi.
Pentru o alimentaţie sănătoasă: înlocuiţi o masă pe zi cu un shake Formula 1 și consumaţi două mese echilibrate în nutrienţi.
*33% din cota de piaţă la categoria Managementul global al greutăţii. (Euromonitor 2012)
Formula 1 este disponibilă în mai multe arome delicioase:Vanilie, Ciocolată fina, Căpşune, Fructe de padure, Cafe latte, Fursecuri si frisca, Banana.
Cutie 550 g
           Comandă acest produs de la un Distribuitor Independent

Cumpara de la Distribuitor

herbalife_formula1_marcopt_scortisoara     Formula 1 Măr Caramelizat şi Scorţişoară
O nouă aromă festivă, ce-ţi aminteşte de Sărbători!
A fost inlocuit cu o varianta noua, la fel de gustoasa, Shake F1 aroma de Mar.
Este la fel de grozav ca şi celelalte shake-uri, iar acum are un gust de sărbătoare. Acest gust delicios ca un desert este un mod minunat de a te răsfăţa.
Reprezintă o masă delicioasă şi sănătoasă, cu un aport echilibrat de proteine şi macronutrienţi esenţiali
Shake-ul F1 este o alternativă convenabilă şi sănătoasă la un mic dejun, prânz sau cină bogate în calorii
Beneficii Principale
• Shake-ul înlocuitor de masă numărul 1 în lume*. Shake-urile F1 au ajutat oameni din întreaga lume să îşi atingă idealul de greutate. Atinge-l şi tu!
• Susţinut ştiinţific: Studii clinice arată că folosirea regulată a shake-ului înlocuitor de masă, ca parte dintr-o dietă cu puţine calorii, este eficientă în lupta cu greutatea.
• Aport controlat de calorii: 228 kcal per porţie (amestecat în 250 ml de lapte de soia)
• Rapid de preparat, shake-ul F1 fără alergeni reprezintă o alternativă sănătoasă şi convenabilă la un mic dejun, prânz sau cină cu un conţinut mare de calorii.
* 33% din cotade piata la categoria Controlul Global al Greutatii. (Euromonitor 2012)
Cutie 550g
                    Comandă acest produs de la un Distribuitor

Cumpara acum!

 

F1 Shake cu aroma de menta si ciocolata

  Formula 1 Ciocolată și Mentă
O nouă aromă proaspătă, delicioasă și răcoritoare.
Deliciul gurmanzilor!
Beneficii Principale
•Shake-ul înlocuitor de masă numărul 1 în lume.* Shake-urile F1 au ajutat oameni din întreaga lume să îşi atingă idealul de greutate. Atinge-l şi tu!
•Susţinut ştiinţific: Studii clinice arată că folosirea regulată a shake-ului înlocuitor de masă, ca parte dintr-o dietă cu puţine calorii, este eficientă în lupta cu greutatea.
•Aport controlat de calorii: 228 kcal per porţie (amestecat în 250 ml de lapte de soia)
•Rapid de preparat, shake-ul F1 Ciocolata si Menta reprezintă o alternativă sănătoasă şi convenabilă la un mic dejun, prânz sau cină cu un conţinut mare de calorii.
* 33% din cota de piata la categoria Controlul Global al Greutatii. (Euromonitor 2012) 
Cutie 550g
                 Comandă acest produs de la un Distribuitor

Cumpara acum!

Shake F1 fara alergeni zmeura si ciocolata alba

 

     Formula 1 fără soia, lactoză şi gluten
Acum te poţi bucura de toate beneficiile shake-ului F1, în formula fără gluten, lactoză şi soia. Shake-ul F1 fără alergeni oferă un echilibru excelent de proteine din mazăre, nutrienţi esenţiali, plante şi ierburi aromate.
– Cu aroma de zmeura si ciocolata alba.
Beneficii Principale
•Shake-ul înlocuitor de masă numărul 1 în lume.* Shake-urile F1 au ajutat oameni din întreaga lume să îşi atingă idealul de greutate. Atinge-l şi tu!
•Susţinut ştiinţific: Studii clinice arată că folosirea regulată a shake-ului înlocuitor de masă, ca parte dintr-o dietă cu puţine calorii, este eficientă în lupta cu greutatea.
•Aport controlat de calorii: 228 kcal per porţie (amestecat în 250 ml de lapte de soia)
•Rapid de preparat, shake-ul F1 fără alergeni reprezintă o alternativă sănătoasă şi convenabilă la un mic dejun, prânz sau cină cu un conţinut mare de calorii.
*33% din cota de piaţă la categoria Controlul Global al Greutăţii. (Euromonitor 2012)
Cutie 550g
                  Comandă acest produs de la un Distribuitor

Cumpara acum!

 

        Formula 1 Pliculeţe
Shake-urile Formula 1 oferă echilibrul de substanţe nutritive esenţiale pentru o masă consistentă.
Beneficii Principale
•Mai puţin de 220 de calorii per shake, dacă este preparat cu lapte semidegresat, •Combinaţie echilibrată de proteine de soia şi carbohidraţi pe bază de plante, •Nivel ridicat de vitamine şi minerale, pentru a vă ajuta să consumaţi Doza Zilnică Recomandată (DZR)
                    Comandă acest produs de la un Distribuitor

Cumpara acum!

herbalife_formula1_express_batoane_cu_aroma_de_ciocolata Baton Formula 1 Express
Batonul F1 Express are toate calităţile nutriţionale ale unui shake sau ale unei mese sănătoase. Acest produs este menit a fi consumat ca parte a unei diete cu aport caloric scăzut, asociată cu alte alimente şi împreună cu o activitate fizică regulată.
Beneficii Principale
•Conţine un echilibru excelent de nutrienţi cheie incluzând un nivel ridicat de proteine şi fibre, vitamine şi minerale.
•Aport caloric controlat, conţinând aproximativ 207 kcal per baton
•13g de proteine în fiecare baton, pentru a te ajuta să îţi construieşti masă musculară slabă
•8g de fibre per baton, ajută la completarea cantităţii zilnice necesare de fibre
•Poate fi consumat şi de vegetarieni
•Nu conţine conservanţi artificiali
•O masă sănătoasă şi convenabilă atunci când eşti în mişcare
•Disponibil cu aromă de Ciocolată, Fructe de Pădure şi Iaurt
                   Comandă acest produs de la un Distribuitor

Cumpara acum!

  PACHET de START
Pachetul de Start a fost special creat, de catre Herbalife, pentru a fi testat de catre oricine, fara costuri prea mari.
Cu rezultate vizibile in 3 zile, produsele Hebalife sunt recomandate pentru o perioda mai lunga de timp si in conditiile unei vieti active (cu exercitii fizice minim 30 de minute pe zi)
Componenta Pachetului de Start:
6 pliculețe F1 aroma fursecurisi frisca
2 pliculete de ceai instant pe baza de plante
1 baton proteic
Broșura de produse
                      Comandă acest produs de la un Distribuitor

Cumpara acum!

 Tablete cu fibre si plante aromate Fibre si Plante Aromate
O dietă bogată în fibre este benefică pentru întregul organism. Completează-ţi programul de nutriţie de bază cu Tabletele de Fibre şi Plante Aromate ce conţin fibre de ovăz, inulina, precum şi pătrunjel, floare de hibiscus şi pudră din seminţe de chimen.
Beneficii Principale
•Un supliment de fibre care te ajută să atingi doza recomandată de 25g de fibre pe zi
•Ideal să se folosească în combinaţie cu Shake-urile Formula 1 şi Complexul de Multivitamine Formula 2 ca parte din programul de control al greutăţii.
180 de tablete
Folosire : Luaţi câte o tabletă la fiecare masă, de trei ori pe zi, cu un pahar mare de apă.
                            Comandă acest produs de la un Distribuitor

Cumpara acum!

 Formula 2 Complex de Multivitamine
Este important să incluzi în dieta ta zilnică mese variate şi echilibrate. În cazul în care ai un stil de viaţă agitat şi îţi este greu să menţii un echilibru în alimentaţie, ajută-ţi corpul cu Complexul de Multivitamine Formula 2 pentru a-i furniza vitaminele şi mineralele de care are nevoie.
Te ajută să îţi completezi necesarul zilnic de vitamine şi minerale ca parte dintr-o dietă echilibrată şi sănătoasă.
Beneficii Principale
•Peste 15 vitamine si minerale pentru a te ajuta să atingi necesarul zilnic
•Vitamina A, acidul folic, B6, B12 şi zincul ajută la funcţionarea normală a sistemului imunitar
•Calciul şi fosforul ajută la întreţinerea sănătăţii oaselor şi a dinţilor
•Vitaminele C ş E protejează celulele de stresul oxidativ.
90 de tablete
Luaţi cate o tabletă de trei ori pe zi, în timpul meselor.
                        Comandă acest produs de la un Distribuitor

Cumpara acum!

Herbalife Formula 3 Pudra Proteica Personalizata Formula 3 Pudră Proteică Personalizată

Pudra Proteică Personalizată Formula 3 este o bogată sursă de proteine din zer şi soia, care ajută la creşterea masei musculare slabe şi păstrează sănătatea oaselor.
BENEFICII PRINCIPALE
Formula 3 este un mod simplu prin care îţi poţi personaliza aportul de proteine, în funcţie de nevoile de fitness sau de control al greutăţii.
Bogată în proteine din soia şi zer, ajută la dezvoltarea masei musculare slabe şi la păstrarea sănătăţii oaselor.
5g proteine per porţie
Proteinele din alimente precum soia sau produsele lactate sunt considerate a fi proteine „complete”, deoarece conţin toţi aminoacizii esenţiali (sau de bază), necesari dezvoltării şi păstrării masei musculare slabe.
Organismul tău are nevoie de 1g de proteine pentru 1kg greutate.
UTILIZARE
O linguriţă de pudră (6g) îţi asigură 5g de proteine. Consumaţi între 1-4 porţii pe zi. Formula 3 se poate adăuga la shake-ul tau Formula 1 sau în mâncăruri (în sosuri, supe, etc).
240g cutia
                    Comandă acest produs de la un Distribuitor

Cumpara acum!

Mic Dejun Sănătos

Fie că te aşteaptă o zi grea la birou, fie că ai nevoie de energie pentru sală, alergi să ai grijă de copii sau, pur şi simplu, ai nevoie de un mic dejun mai hrănitor – Micul Dejun Sănătos de la Herbalife este comod de pregătit, delicios şi plin de nutrienţi.

Shake-ul Formula 1
O masă delicioasă şi sănătoasă care îţi oferă un echilibru excelent de proteine de înaltă de calitate din lapte şi soia, micronutrienţi esenţiali, plante şi ierburi aromate.
Beneficii Principale
• Shake-ul înlocuitor de masă numărul 1 în lume. Shake-urile F1 au ajutat oameni din întreaga lume să îşi atingă idealul de greutate. Atinge-l şi tu!
•Susţinut ştiinţific: Studii clinice arată că folosirea zilnică a unui shake înlocuitor de masă, ca parte dintr-o dietă cu puţine calorii, este eficientă în controlul greutăţii, alături de exerciţii fizice moderate.
•Aport controlat de calorii: 220Kcal per porţie
•Bogate în proteine din lapte şi soia (18g per porţie), shake-urile Formula 1 reprezintă o alegere excelentă dacă încerci să îţi construieşti masă musculară slabă prin exerciţii fizice.
• Rapid de preparat, shake-ul F1 reprezintă o alternativă sănătoasă şi convenabilă la un mic dejun, prânz sau cină cu un conţinut mare de calorii.
* 33% din cota de piaţă la categoria Controlul Global al Greutăţii. Euromonitor 2012.
Gama de arome: vanilie, ciocolata, capsuni, fructe tropicale, frisca si fursecuri, capucino.
550 g
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Băutură Concentrată Herbal Aloe Vera

Realizată din frunză de aloe vera, Băutură Concentrată Herbal Aloe Vera este o băutură revigorantă ce conţine suc de aloe vera şi, adăugată în apă, îi conferă acesteia un gust răcoritor de citrice.
BENEFICII PRINCIPALE
Conţine 40% suc de aloe vera, obţinut din frunza de aloe vera.
Adăugată în apă, Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera îi conferă acesteia un gust răcoritor, ce te poate ajuta să consumi mai uşor cantitatea recomandată de 2 litri de lichide pe zi.
Conţine citrice, pentru o aromă răcoritoare.
Conţine aproximativ 22 kcal per 15ml
Fie că încerci să îţi controlezi greutatea, fie că ai un stil de viaţă activ şi ocupat, poate fi dificil să asiguri organismului tău cantitatea de 2-2,5 litri de lichide pe zi. Consumarea Băuturii Concentrate Herbal Aloe Vera reprezintă un mod ideal de a te bucura de o băutură sănătoasă, răcoritoare şi delicioasă, ajutându-te să creşti consumul de lichide.
UTILIZARE
Amestecă 3-4 capace (15-20ml) în 125ml de apă.
473ml
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Gustări sănătoase

Supă de roşii gourmet
Supa de roşii Gourmet este o gustare savuroasă şi hrănitoare, cu plante mediteraneene, pentru un gust delicios. Cu aproximativ 104 calorii per porţie, aceasta este o delectare pentru care nu vei avea remuşcări.
BENEFICII PRINCIPALE
104 kcal per porţie, ideală pentru cei care îşi controlează caloriile consumate.
Bogată în proteine (7g), pentru a-ţi dezvolta masa musculara slabă.
Bogată în fibre (3,2g), pentru a contribui la cantitatea de fibre necesară zilnic.
Ideală ca parte a planului sănătos de 5 mese pe zi.
De 8 ori mai multe proteine decât conţine supa de roşii tradiţională.
Compoziţia mâncărurilor; Agenţia pentru standarde în alimentaţie şi Institutul de cercetare a alimentelor din UK, 2006
Supa de roşii Gourmet este o alternativă savuroasă de gustare. Poate fi consumată ca ceva cald şi gustos între mese, ca primul fel sau chiar pentru a potoli acele pofte de gustare care apar noaptea. Continua să mănânci sănătos şi gustos, fără a acumula calorii.
UTILIZARE
Amestecaţi 2½ linguri (32g) cu 200 de ml de apă rece sau fierbinte. Dacă folosiţi lingura gradată Herbalife, adăugaţi 2 cupe mari şi 2 cupe mici.
Supă de Roşii Gourmet
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Batoane Proteice

Batoanele proteice Herbalife sunt o gustare sănătoasă delicioasă, cu conţinut ridicat de proteine. Cu aproximativ 140 calorii*, fiecare Baton proteic Herbalife conţine aproape 10g de proteine din lapte, care ajută la dezvoltarea masei musculare slabe. Crescând masa musculară slabă îţi sporeşti şi rata metabolică a organismului.

Aproximativ 140 kcal per baton, adică mai puţin decât multe batoane de ciocolată obişnuite.
O combinaţie echilibrată de 10g proteine şi 15g carbohidraţi
10g proteine pentru a te ajuta sa îţi dezvolţi masa musculară slabă
Bogat în vitaminele B1, B2, B6, E şi acid pantotenic.
Disponibil cu aromă delicioasă de ciocolată şi alune, vanilie şi migdale şi lămâie
Proteinele din alimente precum soia sau produsele lactate sunt considerate a fi proteine „complete”, deoarece conţin toţi aminoacizii esenţiali (sau de bază), necesari dezvoltării şi păstrării masei musculare slabe.
UTILIZARE
Unul sau două batoane pe zi, ca gustare sănătoasă.
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Boabe de soia prăjite

Gustare sănătoasă şi delicioasa
Această gustare delicioasă este perfectă atunci când eşti pe fugă. Cu 9g de proteine şi 113 kcal per pachet, Boabele de soia prăjite reprezintă o alternativă mai sănătoasă la alte gustări delicioase, cum ar fi biscuiţii sau sărăţelele.
Bogate în proteine (9g per pachet) pentru a-ţi dezvolta masa musculară
113 calorii per pachet – mai puţine calorii decât în cazul gustărilor tradiţionale
Gust minunat – prăjite şi uşor sărate
Porţii individuale, perfecte ca gustare atunci când eşti pe fugă
Dacă eşti în căutarea unei gustări sănătoase şi delicioase.
Dacă vrei să îţi controlezi greutatea şi cauţi o alternativă mai sănătoasă la gustări precum sărăţelele, biscuiţii şi alunele sărate.
Dacă încerci să îţi adaugi proteine în alimentaţie.
Ideal dacă duci o viaţă agitată şi ai nevoie de o gustare sănătoasă atunci când eşti pe fugă.
UTILIZARE
Bucură-te de un pachet (21,5g) de Boabe de soia prăjite, ca gustare sănătoasă şi delicioasă, în orice moment al zilei.
Acest produs va fi consumat ca parte a unei alimentaţii echilibrate şi variate şi a unui stil de viaţă sănătos şi activ.
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Suplimente

Ceai Instant pe Bază de Plante
O băutură revigorantă cu puţine calorii, cu infuzie de ceai verde şi negru.
BENEFICII PRINCIPALE
Puţine calorii – aprox. 6 kcal per porţie.
O cană de Băutură Instant pe bază de plante conţine 85mg cafeină, pentru a-ţi creşte agilitatea şi pentru o mai bună concentrare.
Ceaiul nostru verde se extrage printr-un proces special, pentru a-ţi oferi întreaga gamă de compuşi care se regăsesc în ceaiul verde.
Disponibil în varianta Original, cu aromă de Lămâie şi cu aromă de Piersică.
Poate fi consumat cald sau rece, în funcţie de preferinţă.
Acest amestec unic de orange pekoe – un ceai negru tradiţional şi ceai verde, cu extract de floare de malva, hibiscus şi seminţe de cardomon este menit să revitalizeze şi să răcorească.
Când ai un stil de viaţă activ şi agitat, simţi de multe ori că nu mai eşti atent şi te chinui să te concentrezi? Cu 6 kcal per porţie, Ceaiul Instant pe Bază de Plante este o băutură revigorantă, ce se poate consuma rece sau caldă, şi un mod minunat prin care îţi poţi asigura cantitatea de lichide necesară.
UTILIZARE
Amestecaţi o jumătate de linguriţă (aprox 1,7g) în 250ml de apă caldă sau rece. Ceaiul Instant pe Bază de Plante este o băutură revigorantă ce poate fi consumată independent sau în timpul meselor şi conţine doar 6,2 calorii per porţie.
Original 100g
Original 50g
Lămâie 50g
Piersică 50g
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Thermo Complete
Herbalife Thermo Complete conţine cofeină pentru a creşte vigilenţa mentală, ajutând la îmbunătăţirea concentrării şi a stării de agilitate.
Amestec unic de cofeină extrasă din ceai verde şi yerba mate.
Vitamina C contribuie la reducerea stării de oboseală şi epuizare.
Cofeina ajută la o mai bună concentrare şi vigilitate.
Simţi des că trebuie să îţi îmbunătăţeşti concentrarea şi agilitatea? Mulţi preferă cafeaua sau ceaiul… Dar dacă nu ai timp de cafea, tabletele Thermo Complete reprezintă o alternativă convenabilă.
UTILIZARE
Luaţi una sau două tablete de două ori pe zi, la jumătatea dimineţii şi a amiezii.
90 de tablete
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Băutură Concentrată Herbal Aloe Vera cu Aromă de Mango

Realizată din frunza de aloe vera, Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera este disponibilă şi în varianta cu aromă de mango. Este o băutură ce conţine suc de aloe vera, fără adaos de zahăr, cu un gust tropical răcoritor.
BENEFICII PRINCIPALE
Conţine 40% suc de aloe vera extras din frunză de aloe vera.
Frunzele de aloe vera au fost atent culese şi filetate manual, pentru a asigura cel mai ridicat grad de puritate.
Gelul de aloe vera se obţine prin procesare la rece, aceasta fiind cea mai bună metodă de a obţine un gel de cea mai bună calitate.
Fără adaos de zahăr şi cu puţine calorii.
Adaugă Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera în apă pentru a obţine un gust răcoritor ce te poate ajuta să consumi mai uşor cantitatea recomandată de 2-2,5 litri de lichide pe zi.
Fie că încerci să îţi controlezi greutatea, fie că ai un stil de viaţă activ şi ocupat, poate fi dificil să asiguri organismului tău cantitatea de 2-2,5 litri de lichide pe zi. Consumarea Băuturii Concentrate Herbal Aloe cu aromă de mango reprezintă un mod ideal de a te bucura de o băutură sănătoasă, răcoritoare şi delicioasă, ajutându-te să creşti consumul de lichide.
O alternativă mai sănătoasă la băuturile carbogazoase pline de zahăr şi calorii.
UTILIZARE
Amestecă 3-4 capace (15-20ml) într-o jumătate de cană de apă (120ml).
473ml
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Activator Celular

Activator Celular este o formulă specială, care îi oferă organismului vitamine B (B1, B2 şi B6), plus minerale esenţiale, mangan şi cupru, pentru un metabolism energetic normal, precum şi zinc pentru metabolizarea normală a carbohidraţilor.
BENEFICII PRINCIPALE
Bogat în vitamina B, pentru a elibera energia din alimente.
Conţine zinc, pentru un metabolism energetic normal.
Sprijin zilnic pentru producerea energiei la nivel celular şi protecţie împotriva stresului oxidativ.
Mineralele, zincul, cuprul şi manganul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Prin urmare, folosirea unui supliment alimentar precum Activatorul Celular poate oferi sprijin în cazul unui stil de viaţă agitat.
UTILIZARE
Luaţi o capsulă de trei ori pe zi.
90 de capsule
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Energie si Fitness

LiftOff Efervescent

Când te simţi obosit, încarcă-ţi bateriile cu Liftoff, o băutură energizantă efervescentă cofeinizată şi cu puţine calorii. Cofeina creşte vigilenţa şi îmbunătăţeşte concentrarea.
BENEFICII PRINCIPALE
10 kcal per porţie, un bun înlocuitor pentru băuturile acidulate care conţin zahăr
100% din DZR de vitamina C pentru a reduce stresul şi oboseala
100% din DZR de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, Biotin) pentru un metabolism energetic normal
Conţine cofeină naturală, extrasă din Guarana şi pudră de cofeină
Fiecare porţie furnizează 75mg de cofeină, ajutând la creşterea vigilenţei şi îmbunătăţirea concentrării.
Stresul şi oboseala ne fac adesea să apelăm la zahăr şi la mâncăruri şi băuturi bogate în calorii. Hidratează-te şi oferă-i corpului tău un supliment de energie cu LiftOff, o băutură energizantă săracă in calorii care conţine în proporţie de 100% DZR de vitamina B (B1, B2, B3, acid pantotenic, B6, biotină) şi C.
UTILIZARE
Luaţi una sau două tablete pe zi dizolvate în apă.
10 plicuri per cutie
Liftoff ® cu aromă de Portocale
Liftoff ® cu aromă de Lămâie-lime
Comandă acest produs de la un Distribuitor

G-P-R Tablete de Guarana

Tabletele G-P-R conţin cofeină extrasă din guarana, ajută la menţinerea vigilenţei şi reduc starea de surmenaj.
BENEFICII PRINCIPALE
Guarana, amestecată cu orange pekoe, un ceai negru tradiţional cu o savoare fină şi bogată
Conţine 32mg de cofeină extrasă din Guarana
Ar putea exista momente pe parcursul zilei când simţi că pur şi simplu nu te mai poţi concentra. Când oboseala mentală îşi face apariţia poate deveni chiar o adevărată provocare să râmai atent şi concentrat. Adaosul de guarana este o soluţie bună pentru a te menţine concentrat şi energic.
UTILIZARE
Luaţi două până la patru tablete pe zi.
Guarana este un arbust originar din America de Sud care a fost folosit de secole de către Indienii de pe Amazon pentru conţinutul ei de cofeină.
60 de tablete
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Herbalife Nutriţie Personalizată

Gama de Nutriţie Personalizată te ajută să-ţi păstrezi mai uşor o stare bună de sănătate, oferind un suport nutriţional personalizat, specific organismului tău.

Xtra-Cal

Xtra-Cal este un supliment de calciu care asigurăa 100% din DZR de calciu necesară pentru a susţine sănătatea oaselor şi a dinţilor.
BENEFICII PRINCIPALE
Ajută la menţinerea sănătăţii oaselor și a dinţilor
Conţine 100% DZR de calciu, per porţie
Bogat în vitamina D, esenţială pentru absorbţia calciului și necesară pentru o funcţionare corectă a mușchilor
Mai conţine magneziu, cupru, mangan și zinc
Necesarul tău zilnic de calciu depinde de vârstă și de diverși alţi factori. De exemplu, adolescenţii au nevoie de mai mult calciu decât adulţii. Adulţii mai în vârstă, în special femeile la menopauză, au nevoie de o cantitate mai mare de calciu, pentru a preveni osteoporoza.
Laptele conţine o serie de elemente nutritive esenţiale însă, practic, o doză zilnică de Xtra-Cal îţi oferă 850mg de calciu, adică aceeași cantitate de calciu pe care o obţii din trei pahare de lapte.
90 de tablete
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Tang Kuei

Tang Kuei este făcut din rădăcină de Angelica Sinesis. De secole, specialiştii chinezi în ierburi consideră Tang Kuei o plantă aromată „superioară”.
BENEFICII PRINCIPALE
Tang Kuei este un supliment cu mușeţel care contribuie la sănătatea femeilor.
Femeile au nevoi diferite. Dacă aveţi un stil de viaţă agitat, este posibil să aveţi nevoie de sprijin suplimentar pentru a asigura funcţiile organismului. În astfel de situaţii, suplimentele vă pot ajuta să vă păstraţi starea generală de sănătate și de bine.
ADMINISTRARE
Luaţi una până la trei tablete pe zi.
60 de tablete
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Schizandra Plus

Suplimentul alimentar cu Schizandra, bogat în seleniu şi vitaminele B6 şi C, pentru a ajuta la funcţionarea normală a sistemului imunitar.
BENEFICII PRINCIPALE
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ
Vitaminele C și B6 contribuie și ele la reducerea oboselii și a epuizării
Suplimentul ideal, dacă ai o viaţă agitată și un ritm nebun
Te simţi stors de puteri? Schizandra Plus este bogat în seleniu și în vitaminele C și B6, pentru a-ţi ajuta sistemul imunitar să funcţioneze normal și pentru a reduce starea de oboseală și epuizare. Vitamina E se adaugă pentru a proteja celulele de stresul oxidativ.
ADMINISTRARE
Luaţi zilnic câte două tablete, de preferat în timpul meselor.
60 de tablete
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Herbalifeline

Herbalifeline® este un supliment de omega 3, bogat în acizii graşi esenţiali Omega-3 EPA şi DHA, cunoscuţi pentru aportul lor la menţinerea sănătăţii inimii.
BENEFICII PRINCIPALE
Bogat în EPA și DHA, pentru o inimă sănătoasă. Pentru a obţine aceste efecte benefice, consumaţi zilnic 250mg EPA&DHA, după cum recomandă EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranţă Alimentară)
Consumul de acizi grași Omega 3 ajută la menţinerea sănătăţii inimii; cum organismul nu produce o cantitate adecvată, aceștia trebuie obţinuţi din surse externe
DHA contribuie și la buna funcţionare a creierului și la o vedere normală
Conţine uleiuri esenţiale, pentru un gust proaspăt
Studiile au arătat că dietele occidentale sunt sărace în acizi grași omega-3 cu lanţ lung (EPA & DHA), de aceea, suplimentele sunt benefice. Nutriţioniștii recomandă consumul de pește de 2 sau 3 ori pe săptămână, pentru a asigura aportul de omega 3 corespunzător.
ADMINISTRARE
1-3 capsule, de trei ori pe zi, de preferat în timpul meselor.
90 de capsule
Comandă acest produs de la un Distribuitor

RoseGuard

RoseGuard este un supliment alimentar zilnic, ce furnizează 100% din VNR* din vitaminele A şi C, pentru a susţine un sistem imunitar sănătos.
BENEFICII PRINCIPALE
Furnizează 100% din VNR* din vitaminele A şi C, pentru a susţine un sistem imunitar sănătos.
Conţinut bogat în vitamin E, ce ajută la protejarea celulelor organismului împoriva stresului oxidativ.
Conţine diverse extracte de plante, cum ar fi rozmarin, turmeric şi astragalus.
Valoare Nutriţională de Referinţă
Pentru un stil de viață sănătos și activ este important să mențineți un sistem imunitar sănătos. RoseGuard a fost dezvoltat special cu vitaminele A şi C ce suţin imunitatea, pentru a vă ajuta să fiţi în cea mai bună formă.
ADMINISTRARE
Luaţi două tablete pe zi, de preferat în timpul meselor.
60 de tablete
Comandă acest produs de la un Distribuitor

Verificaţi pe fiecare ambalaj modul recomandat de utilizare şi nu depăşiţi doza recomandată. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.