Herbalife

 • Sediu Herbalife LA
  Herbalife Headquarters, Los Angeles, California, USA

Istoria Herbalife

Herbalife este compania cu cea mai mare crestere de piata in domeniul nutrientilor alimentari. Aparuta in 1980 ca o idee a lui Mark Huges, Herbalife s-a dovedit a fi una din afacerile de succes de pe glob. Cu toate ca prima vanzare a programului „original” de slabire s-a infaptuit din porbagajul masinii lui Mark Huges, in scurt timp Herbalife a devenit un fenomen in America iar in 1982 se extinde pe plan international in Canada. Succesul inregistrat in aceste tari a facut ca extinderea fenomenului Herbalife sa se desfasoare cu repeziciune astfel ca in prezent Herbalife are filiale in peste 90 de tari inclusiv Romania.

Dezvoltare si Cercetare Herbalife

In 2003 isi incepe activitatea Laboratorul Mark Hughes de Nutriţie Celulară şi Moleculară, Consiliul Ştiinţific şi Consultativ Herbalife. Acest lucru duce la aparitia tot mai multor produse noi si imbunatatirea formulelor deja existente. In incercarea de a oferi cele mai bune produse si servicii din domeniul nutritiei, Comitetul Consultativ Herbalife include experți de top din întreaga lume, care educă și instruiesc cu privire la nutriție si activitate fizică, promovand astfel un mod de viață sănătoas.

Urmand acelasi scop, Steve Henig, Director Ştiinţific Herbalife, conduce o echipa de oameni de stiinta care folosesc tehnologii avansate, inclusiv un laborator senzorial.

Cariere

Partea de cercetare si dezvoltare a produselor este asigurata de o echipa de cercetatori care curinde 180 oameni de ştiinţă, dintre care 19 doctori (Ph. D) precum si 30 de consultanţi ştiinţifici, toţi doctori (Ph. D). Herbalife a creeat o intreaga industrie in jurul sau si acest lucru a dus la angrenarea a tot mai multor colaboratori care lucreaza pentru aceasta companie in mod direct sau indirect si care sunt nevoiti sa respecte standardele foarte ridicate impuse in ceea ce priveste producerea, ambalarea, transportul sau procesarea. Distributia produselor se realizeaza exclusiv prin intermediul reţelei de Distribuitori Independenţi din cele 90 de tari in care Herbalife isi desfasoara activitatea. Cei care isi doresc sa beneficieze de toate avantajele oferite de Herbalife distribuitorilor sai, pot deveni oricand membri activi cu drepturi depline. Mai multe detalii despre oportunitatea de afacere gasiti pe pagina distributorului autorizat.

Investitii in cercetare si Dezvoltare

Herbalife a investit continuu si permanent in dezvoltarea produselor pe care le-a scos pe piata, astfel ca numai in 2011 au fost cheltuiti aproximativ 25 milioane de dolari pe domenii științifice de R & D, operațiuni tehnice, probleme ştiinţifice si de asigurare a controlului calității, siguranța și conformitatea produselor. Compania Herbalife a cheltuit suplimentar 11 milioane de dolari pe diverse lucruri legate de nutriție, licențierea produselor și strategia de aprovizionare.

Sponsorizari

Herbalife a investit foarte mult in promovarea activitatilor sportive si in special in sportul de performanta, astfel ca, in prezent ocupa postura de sponsor oficial al multor evenimente sportive de amploare cum ar fi Triatlonul de la Los Angeles, fiind in acelasi timp sponsor oficial al unor echipe renumite, spre exemplu LA Galaxy, sau pentru peste 250 de sportivi de talie mondiala printre care si Cristiano Ronaldo, Anca Bucur si Ciprian Bălănescu.

Inca de la inceput Herbalife a constientizat faptul ca fiecare mare companie are obligatia morala de a ajuta persoanele aflate in dificulate si in special copiii. Astfel, in 1994 a luat nastere Fundatia HFF, care prin crearea de programe si prin ajutorarea organizatiilor non-profit care hranesc copiii defavorizati a participat si participa activ la imbunatatirea vietii unor oameni defavorizati.

Cui se adreseaza produsele Herbalife?

Produsele Herbalife se adreseza persoanelor care au nevoie de un plus de vitalitate, celor care doresc imbunatatirea formei actuale sau care isi doresc sa isi controleze greutatea. Produsele sunt utile persoanelor hiperactiv profesional, care datorita factorilor externi pierd adesea mesele echilibrate nutrițional, necesare unui stilul de viata sanatos.

De ce sa alegi Herbalife?

La aceasta intrebare cat se poate de pertinenta, Herbalife raspunde cu faptele si masurile luate de-a lungul timpului pentru ridicarea continua a standardelor de calitate din domeniul nutrientilor alimentari.

 • Avand multe milioane de clienti si peste 30 de ani de succes ,Herbalife este, fără îndoială, unul dintre liderii în domeniul tehnologiei nutritionale.
 • Cei mai buni oameni de stiinta si nutritionisti alcătuiesc Comitetul Stiințific și se asigura că toate produsele Herbalife îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.
 • Grija companiei fata de produsul finit incepe de la producatorii de materie prima. Acestia sunt atent selectionati, iar cei care corespund exigentelor impuse trebuie sa urmeze in procesul de productie proceduri de testare si verificare astfel incat produsele recoltate sa fie de cea mai buna calitate. Avand aceste aspecte in minte Herbalife foloseste ingrediente pure, recoltate din toate colturile lumii.
 • Milioane de clienți Herbalife si-au regăsit silueta și vitalitatea iar aceste rezultate au fost atent monitorizate. Herbalife a facut teste clinice independente pentru a furniza dovezi cu privire la eficacitatea si siguranta produselor sale din domeniul controlului greutatii. Datele testelor dovedesc eficienta combinarii produselor cu un stil de viata sanatos in controlul greutății. Mai multe detalii despre rezultatele optinute de clientii care au consumat produsele firmei Herbalife le gasiti pe site-ul IamHerbalife.com
 • Garantia Calitatii – „30 de zile banii înapoi„. Satisfacția clienților este extrem de importanta, motiv pentru care Herbalife oferă această garanție pentru fiecare produs.

Produse Herbalife

Fie că vrei să îţi controlezi greutatea, să susţii nevoile organismului, să fii în formă şi să ai mai multă energie sau pur şi simplu să arăţi şi să te simţi mai tânăr(ă), diversele game de produse Herbalife te pot ajuta să atingi aceste obiective.

Gama de produse de nutritie interna

 

Herbalife nutritie interna.

Daca aceste produse se potrivesc nevoilor tale si doresti mai multe informatii inclusiv detalierea fiecarui produs in parte Magazinul de sanatate va invita pe pagina gamei de produse Herbalife Romania:
Info Herbalife - nutritie interna

Produsele din gama Herbalife sunt disponibile pentru cumpărare numai prin intermediul distribuitorilor independenti.

Cumpara de la Distribuitor

Gama de produse de nutritie externa

Produse cosmetice Herbalife.

Daca doriti mai multe detalii despre aceste produse cosmetice Magazinul de sanatate va invita pe pagina gamei de produse Herbalife Skin:
Info Gama Skin

Produsele din linia Herbalife Skin sunt disponibile pentru cumpărare numai prin intermediul distribuitorilor independenti.

Cumpara de la Distribuitor

 

Gama de produse Herbalife 24

Herbalife24 este o linie de nutritie dedicata sportivilor de performanță formata din cinci produse premium concepute pentru a satisface nevoile nutritive timp de 24 de ore ale oricarui sportiv sau ale oricarei persoane care trăiește un stil de viata sanatos si activ. Initial linia de Herbalife24 a fost dezvoltata pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale atletilor și echipelor profesionale de sport sponsorizate de Herbalife dar acum, aceasta gama de produse poate fi utilizata de către toți sportivii.

Daca aceste produse se potrivesc nevoilor tale si doresti mai multe informatii inclusiv detalierea fiecarui produs in parte Magazinul de sanatate va invita pe pagina gamei de produse Herbalife 24:

Info Noua gama Herbalife 24

Ca și în cazul celorlalte produse Herbalife®, produsele din linia Herbalife24 sunt disponibile pentru cumpărare numai prin intermediul distribuitorilor independenti.

Cumpara de la Distribuitor

Recomandari Herbalife

Herbalife garanteaza puritatea si eficienta produselor pe care le-a scos pe piata in decursul timpului, dar datorita faptului ca fiecare individ este unic in felul sau sunt necesare urmatoarele precizari si recomandari:

 • Produsele Herbalife sunt suplimente alimentare si prin urmare nu sunt destinate pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei boli.
 • Înainte de începerea oricărui program de scădere în greutate, consultati medicul dumneavoastră.
 • Produsele Herbalife pot contribui la controlul greutăţii doar ca parte a unei diete cu valoare energetică redusă. Deşi anumite produse Herbalife pot fi potrivite pentru a înlocui o parte din dietă, acestea nu ar trebui să înlocuiască integral dieta şi ar trebui suplimentate de cel puţin o masă pe zi, echilibrată nutriţional.